doe-het-zelf

Alles voor de vakman

In onze toonzaal helpen we dagelijks particuliere doe-het-zelvers, vakmannen en bouwprofessionals. Je vindt er dan ook alles om zelf aan de slag te gaan. Doe-het-zelf materiaal te koop voor thuis, de werf, de tuin… Want een kleine herstelling of grote verbouwing vraagt om gepast gereedschap. We bieden een ruime keuze, de beste merken én scherpe prijzen.
Of je nu op zoek bent naar materiaal voor sanitair, keukendeurtjes, klinken, onderdelen voor elektriciteit, parket, lijm of verf, bij Houthandel Gijsbrechts hebben we het in huis. Inclusief bijhorend gereedschap, machines en onderhoudsproducten. In onze winkel vind je alles netjes opgesteld, zodat je de juiste kleur en het perfecte doe-het-zelf product snel vindt. Onze medewerkers staan voor je klaar met advies!

Aanbod doe-het-zelf voor huis of bouw

Aluminium
In onze doe-het-zelf afdeling aluminium verkopen we schuifdeurbeslag, hefschuifdeuren, raambeslag, maar ook andere lood- en ijzerwaren. Te koop in onze toonzaal!

Meubelbeslag
Doe-het-zelf meubelbeslag vind je bij Gijsbrechts in aluminium, brons, inox of koper. We hebben steeds 200 verschillende modellen in stock. Denk aan deurscharnieren, raambeslag, sloten, cilinders, klinken, grepen, handvaten, kapstokken, krukken, voordeurgrepen… Van rustiek tot modern.

Elektriciteit
Wie op zoek is naar doe-het-zelf materiaal voor elektriciteit, vindt bij ons zijn gading. Zo bieden we elektrische onderdelen van Nikko, computer- en telefoonbenodigdheden, kabels, verlengsnoeren, stekkers, montagemateriaal, verlichting en lampen (spaarlamp, halogeen, TL, LED, gloeilampen).

Gereedschap
Gereedschap, ladders en machines van diverse merken te koop in onze toonzaal. Ook voor signalisatie & veiligheid vind je bij ons een ruime keuze voor doe-het-zelvers. Denk aan vijzen, bouten, nagels, pluggen, bevestigingsmaterialen, schaven, verftoebehoren.

Huishouden
PVC-bakken, emmers, wasmanden, gieters, poetsgerief en onderhoudsproducten, materialen voor indeling van schuiven en kasten… kom een kijkje nemen in onze toonzaal en ontdek het meest complete aanbod doe-het-zelf huishoudmateriaal, voor in en rond het huis.

Lijm
Lijm en silicone te koop bij Gijsbrechts, voor tal van toepassingen. In onze toonzaal vind je een ruime keuze: parketlijmen, siliconen, afdichtingsproducten, PU-schuimen, Tec7, chemische verankering en 2-componentenlijm.

Parketonderdelen
Voor de afwerking van parket, lijsten en profielen neem je een kijkje in onze doe-het-zelf afdeling parketonderdelen.

Sanitair
Voor de afwerking van parket, lijsten en profielen neem je een kijkje in onze doe-het-zelf afdeling parketonderdelen.

Sanitair
Op zoek naar producten voor de badkamer, afvoerbuizen, bochten, verloopstukken, T-stukken, koppelingen en kranen voor sanitair en verwarming? We helpen je graag in onze winkel en toonzaal!

Verf
We hebben ook een verfafdeling voor particuliere doe-het-zelvers en vakmannen. We verkopen er verschillende soorten verf, vernis, beits, primers, oliën en houtverdelingsproducten.

Werkkledij
Wie klust, bouwt of verbouwt, draagt best geschikte werkkledij. In onze doe-het-zelf afdeling vind je dan ook alles om veilig te kunnen werken: werkkledij, veiligheidsschoenen en beveiligingsmateriaal.

Kom snel langs in onze toonzaal voor doe-het-zelf in Heist-op-den-Berg!
Houthandel Gijsbrechts
Klantenservice
Direct advies nodig?
015/24 62 12
Copyright © Houthandel Gijsbrechts 2024
Website door Gijsbrechts