Houthandel

Hout voor particulier en professional
Houthandel Gijsbrechts ademt hout. Het is ons vak. Alles in hout en andere producten, zowel voor de particulier als de professional. In onze verkoop vind je het meest complete aanbod hout en interieurmaterialen. We hebben een grote voorraad op stock, leveren of afhalen is dus zo gebeurd.

De toepassingen voor producten in hout en aanverwanten zijn enorm. Denk aan dakartikelen voor het onderdak. Of deuren en keukendeuren in hout. Verder ook massief steigerhout, timmerhout en trappenhout. Op zoek naar materiaal voor raamafwerking, werkbladen of deurstroken? Bij Gijsbrechts Hout zit je goed. Ook vloerbekleding, laminaat, parket, muurbekleding, plafondbekleding, Multiplex, bekistingplaten, spaanderplaten, MDF, melamineplaten, fineerplaten, tuinhout en terrasplanken van Belgische makelij vind je te koop in de winkel.
Hout voor kleinhandel
Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad voor snelle levering. Dankzij rechtstreekse invoer van hout uit Finland en Zweden krijg je bij ons de beste kwaliteit aan een correcte prijs. Hadden we je al verteld dat we een eigen droog- en drenkstation hebben? Zo blijft massief hout top!
Hout zagen, schaven, frezen, boren
Je hout en interieurmaterialen gevonden? Geef ons de maten door, en wij regelen het maatwerk en de verdere houtbewerking! We zijn best trots op ons professioneel machinepark voor hout en interieur. Speciaal om je hout, platen en panelen op maat te zagen, schaven, frezen of boren. Panelen kunnen met PVC, fineer of laminaat afgekant worden. Jazeker, met onze houtbewerkingsmachines helpen we graag.
Detailhandel
In de regio Heist-op-den-Berg en omstreken is Houthandel Gijsbrechts ook bekend als detailhandel. Hieronder valt alles voor fabricage, montage en afwerking van je hout en interieurinrichting. Van verf, toebehoren, parketafwerking, ijzerwaren, sloten, kastgrepen, scharnieren, lijmen, gereedschappen, ladders, trappen, sanitair tot onderhoudsproducten en tuinmaterialen. Zelfs werkkledij en bouwmaterialen. Zo dekken we de hele lading en kan je als particulier, schrijnwerker of bouwfirma zorgeloos aan de slag. Thuis, binnen, buiten, op een werf of in de bouw. Wij hebben het voor je!
Houthandel Gijsbrechts
Klantenservice
Direct advies nodig?
015/24 62 12
Copyright © Houthandel Gijsbrechts 2024
Website door Gijsbrechts